H Αικ. Παλαιολόγου & Σια ΟΕ, η εκδοτική εταιρεία με τη μεγάλη πείρα στην έκδοση ξένων τίτλων στην Ελλάδα, ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την αμερικανική εταιρεία Here Media, για τη δημιουργία της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού OUT.
Το OUT αποτέλει το πρώτο σε πωλήσεις και το πλέον αναγνωρίσιμο gay περιοδικό στον κόσμο.
Δημιουργήθηκε από τους ιδρυτές του με τη φιλοσοφία να προβάλλει τους «καλύτερους» από την LGBT κοινότητα σε όλους τους τομείς, και επίσης να βοηθήσει όλους εκείνους που ήθελαν να κάνουν outing μέσα από τις σελίδες του (βλ. τη συνέντευξη του Ricky Martin μετά την ανακοίνωσή του στο facebook).
Είναι το lifestyle έντυπο που κάθε gay θα επιλέξει για να ενημερωθεί πάνω σε θέματα επικαιρότητας, μόδας, διασκέδασης, μουσικής, σινεμά, fitness, αλλά και για να διαβάσει αποκλειστικές συνεντεύξεις των μεγαλύτερων διασημοτήτων παγκοσμίως. Όλα τα θέματα είναι γραμμένα από τους συντάκτες του OUT με έναν ξεχωριστό και ευφυή τρόπο.
Το OUT είναι το περιοδικό που έχουν επιλέξει οι μεγαλύτεροι σταρ παγκοσμίως για να απευθυνθούν στην gay κοινότητα. Η Madonna, η Britney Spears, η Christina Aguilera, η Lady Gaga, ο Ricky Martin, η Kylie Minogue, η Adele και πολλοί άλλοι έχουν παραχωρήσει αποκλειστικές συνεντεύξεις σε αυτό το περιοδικό.
Στην ελληνική έκδοση του OUT το μεγαλύτερο μέρος της ύλης θα είναι ίδιο με την αμερικανική, αλλά θα περιλαμβάνονται και θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, όπως συνεντεύξεις από Έλληνες σταρ, επικαιρότητα, μόδα, μουσική, ψυχαγωγία και ταξίδια.
Το περιοδικό είναι μηνιαίο και θα κυκλοφορεί 10 φορές το χρόνο. Το πρώτο τεύχος της ελληνικής έκδοσης κυκλοφόρησε την 1η Δεκεμβρίου.