Φωτογραφίες που σοκάρουν και δείχνουν τον ιδρυτή της Apple Steve Jobs, φανερά καταβεβλημένο και αδυνατισμένο, δημοσιεύει σήμερα η αμερικανική εφημερίδα  National Enquier.

To περιοδικό ισχυρίζεται ότι ο πρόεδρος της Apple έχει μόνο 6 εβδομάδες ζωής και  ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία, τραβήχτηκε στις 8 Φεβρουαρίου, έξω από το Stanford Cancer Center , μετά το πρωινό που πήρε συντροφιά με τη γυναίκα του και πριν πάει  στο νοσοκομείο για θεραπεία.

Τον Ιανουάριο ο Jobs, ανακοίνωσε για τρίτη φορά πως παίρνει άδεια από την εταιρεία για να ασχοληθεί με την υγεία του, αφού όπως είναι γνωστό, πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας από το 2004. 

Στην εφημερίδα μάλιστα, έχουν πάρει συνέντευξη και από γνωστό ογκολόγο ο οποίος βλέποντας την φωτογραφία έβγαλε διάγνωση και δήλωσε ότι η "σκελετωμένη" φιγούρα του Jobs δείχνει  ότι βρίσκεται στα τελευταία στάδια της νόσου.

Όπως βλέπεις και στην φωτογραφία δεν είναι εμφανές αν ο  άνθρωπος που φαίνεται είναι πραγματικά ο ιδρυτής της Apple, οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε αν το φωτορεπορτάζ ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.