Από τον Αύγουστο  τα G-LIFE & GayHellas φέρνουν το "Boy Of The Month". 

Oποιος επιθυμεί να συμμετάσχει θα πρέπει να μας στείλει μια φωτογραφία του (την καλύτερη κατά την άποψη του) και με μετά απο ψηφοφορία που θα γίνει στις ομάδες μας στο Facebook η φωτογραφία του επικρατέστερου θα αναρτηθεί  με τον τίτλο του "Boy Of The Month". Το μόνο που πρέπει να κάνει κάθε ενδιαφερόμενος είναι να στείλει μια φωτο- γραφία του στα e-mail των blogs: gayhellaschat@gmail.com  &  glife@hotmail.gr  και μερικά στοιχεία για τον ίδιον, κυρίως  προσω- πικότητας του, τι ψάχνει, τι του αρέσει.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατό να συμμετάσχουν φωτογραφίες γυμνές.


Γίνε τώρα εσύ το Boy Of The Month cause To Be Famous Is So Nice!_________________________________________________________________________________

Boy Of The Month
Misha- August 2011


Ο Misha είναι η πρώτη μας επιλογή για το Boy of the Month. Κάτοικος Αθηνών με ρίζες από Ρωσσία. Ειλικρινής αυθόρμητος, με ένα ακαταμάχητο χαμόγελο, μας μίλησε για αυτόν  και εμείς σας τον παρουσιάζουμε.

Μέσα σε ένα πολύ μεγάλο βιογραφίκο για την ηλικία του (33χρ) 13 φορές πρωταθλητής Ελλάδος σε διαγωνισμούς latin American dance, συνεργασία με πρακτορεία modeling ως make up artist and hair artist.

Ασχολείται χρόνια με την ενόργανη γυμναστική και με το kick boxing, και έχει κάνει φιλανθρωπικη έκθεση φωτογραφίας για τα παιδιά της Αφρικής που πάσχουν από aids.
Γεμάτος θετική ενέργεια και παρόλο που το αγαπημένο του είναι το "When I'm Good, I'm Good But When I'm Bad  I'm Better", σε κερδίζει από το πρώτο κιόλας λεπτό που τον συναντάς!

Στα «πιστεύω» του έχει πως ένας άνθρωπος πρέπει πάνω από όλα να τα έχει καλά με τον ευατό του και να ξέρει να αγαπά και να αγαπιέτε. Να μπορεί να σέβετε τον άλλον και να τον σέβετε και αυτός. Οταν έπεσε στην κουβέντα η λέξη ψώνιο με αποστόμοσε λέγοντας 

"Κοίτα... Για να είσαι ψώνιο πρέπει να το κατ' έχεις το άθλημα. Εγώ είμαι αυτός που είμαι, έχω περάσει πολλά, έχω ζήσει και ζω καλά στη ζωή μου, χωρίς να είμαι μίζερος και έτσι τα βλέπω όλα θετικά!"

Είσαι υπέρ της σχέσης ή υπέρ του one night stand;

"Είμαι υπέρ και των δύο. Αν δεν έχουμε κάνει one night stand δεν μπορύμε να εκτιμήσουμε και να σεβαστούμε μια σχέση."

Αυτή την εποχή είσαι σε σχέση;
"Είμαι single εδώ και 3 χρόνια."

Με το night life πώς τα πας;

"Με καλή παρέα, αλλά χωρίς υπερβολές. Δυο φορές το μήνα ώστε να μην κουράζει κιόλας"

Αν κάποιος θέλει να σε γνωρίσει από κοντά... που σε βρίσκει;

"Συνήθως... τους βρίσκω εγώ, αλλά αν κάποιος το θέλει θα με βρεί. Θέληση να υπάρχει!"

Τι θα ήθελες να πεις σε αυτούς που θα διαβάσουν την κουβέντα μας;

"Να δεχτούν τον ευατό τους όπως είναι. Δε γίνεται ούτε να αρέσουμε σε όλους ούτε να προσπαθούμε να μοιάσουμε στα «θέλω» του άλλου ζώντας δανεικές ζώες.
Είμαστε εδώ για να δώσουμε και να πάρουμε αγάπη χαρά πάθος καψούρα…ζήστε το!"

Misha σε ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου στο Boy of the Month