Αν πιστεύεις πως έχεις ταλέντο στην σύνταξη και στη γραφή και σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς πιστά και με απόλυτη εχεμύθεια με το παρόν blog, ελεύθερα μπορείς να το κάνεις.

Το G-LIFE σου δίνει αυτήν την ευκαιρία! Αρκεί μόνο να μας ενημερώσεις στο προσωπικό e-mail του blog: glife@hotmail.gr. Στείλε μας το μήνυμα σου με κάποιες ελάχιστες πληροφορίες (όνομα, ηλικία, προηγούμενη πείρα κτλ.π), ό,τι πιστεύεις εσύ ο ίδιος ότι μπορεί να μας φανεί χρήσιμο.

Χαιρόμαστε να συνεργαζόμαστε με νέα άτομα που έχουν θέληση και πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να μεταφέρουν στην gay κοινότητα, γιαυτό τολμήστε το! Δεν έχετε να χάσετε απολύτως τίποτα...

Η δουλεία του blog μας γίνεται τελείως ερασιτεχνικά και αφιλοκερδώς, χωρίς διαφημίσεις, χορηγούς κτλ.π όποτε και οι μελλοντικοί μας συντάκτες θα δουλεύουν αφιλοκερδώς για το blog στέλνοντας μας τις ιδέες και άρθρα τους στο e-mail μας.

*Μπορείτε επίσης, αν δεν θέλετε να δεσμευτείτε με την προσπάθεια του G-LIFE αυτή να στείλετε την δική σας ιστορία, την δίκη σας εμπειρία, γενικότερα το δικό σας άρθρο που πιστεύετε ότι θα κινήσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών μας κατευθείαν. Η ομάδα του blog θα το εξετάσει και αν φανεί κατάλληλο να αναρτηθεί θα δείτε το άρθρο που γράψατε εσείς οι ίδιοι στην πρώτη σελίδα του G-LIFE!

Τόλμησε το, τώρα!