{14/10/2011 - 20/10/2011}

Ζούμε Τις Δικές Μας 1000+1 Νύχτες Στην Κωνσταντινούπολη.
Η fallinstar events ,το gayhellas & το VIP travel σας προ(σ)καλούν σε ένα ταξίδι που θα μας αφήσει υπέροχες αναμνήσεις.

Το "παρεάκι" ετοιμάζετε..Δήλωσε και εσυ συμμετοχή σήμερα!!
To gayhellas σε συνεργασία με το τουριστικό γραφείο VIP travel διοργανώνουν 7ήμερη εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη. Η ημερομηνία της εκδρομής είναι 14 Οκτωβρίου με 20 Οκτωβρίου

Ζήσε μαζί μας την εμπειρεία ενός ταξιδιού που θα σε γεμίσει με αλησμόνητες εικόνες απο τις επισκέψεις σε όλα hot spot τα της πόλης ,την μίνι κρουαζιέρα στον Βόσπορο,την μαγεία των ΠριγκηπόνησωνΚαπ,την εμπειρεία των αγορών στην κλειστή αγορά του Καπαλί Τσαρσί με τα 4.890 μαγαζιά,αλλά και την μοναδική αίσθηση του τούρκικου χαμάμ - μασάζ σε αυστηρά επιλεγμένα μέρη για τήν εκδρομή μας. 


Ειδικές βραδυές απο το καλύτερο gay club της πόλης μόνο για το gayhellas. 
Κάνε σήμερα την κράτηση σου σε μια εκδρομή που θα σου μείνει αξέχαστη!!
Για πληροφορίες τον τρόπο κρατήσεων μπορείτε να επικοινήσετε με το             6989 80 85 20       ή στη σελίδα της εκδρομής στο Facebook ( Let’s go Istanbul) ή να στείλετε ενα email στο productions@fallinstar.gr .Το πρόγραμμα της εκδρομής περιλαμβάνει ξεναγήσεις σε ότι πρέπει κάποιος να δεί στην επίσκεψη του στην Κωνσταντινούπολη.Παράλληλα​ θα διαμορφωθεί έτσι ώστε να καλύψει όλες τις δικές μας απαιτήσεις.Η αναχώρηση γίνεται απο το Σύνταγμα (Αθήνα ) στις 7 το πρωί στις 14/10 και απο τον Λευκό Πύργο( Θεσσαλονίκη) το απόγευμα στις 14/10.
Το πρόγραμμα της εκδρομής περιλαμβάνει ξεναγήσεις σε ότι πρέπει κάποιος να δεί στην επίσκεψη του στην Κωνσταντινούπολη.Παράλληλα​ θα διαμορφωθεί έτσι ώστε να καλύψει όλες τις δικές μας απαιτήσεις.


Εγκυρες συμμετόχες θεωρούντε αυτές που ως τα μέσα Σεπτεμβρίου θα έχουν εξοφλήσει το ποσό συμμετοχής στο λογαριασμό του ταξιδιωτικού γραφείου ή απευθείας στο γραφείο.
Tιμή συμμετοχής 295 ευρώ
Η διαμονή είναι σε δίκλινο δωμάτιο. 
Εάν κάποιος επιθυμεί μονόκλινο επιβαρύνεται με 160ευρώ επιπλέον
.


Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ