Δύο κορυφαίοι stars της χρυσής εποχής του Hollywood, η Deborah Kerr και ο Burt Lancaster, πρωταγωνιστούσαν στην ταινία''From Here to Enternity'', που επανακυκλοφορεί με κάποιες gay σκηνές που έκοψε τότε η λογοκρισία. Σε μία από αυτές και ο Frank Sinatra!

Ο ήρωας που υποδύεται στην ταινία ο νεαρός τότε τραγουδιστής, που λίγο αργότερα έγινε ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, εμφανίζεται να κάνει στοματικό έρωτα σε έναν άλλον άνδρα! Μάλιστα γι' αυτόν τον ρόλο ο Sinatra κέρδισε Όσκαρ, ενώ η ταινία απέσπασε συνολικά οκτώ Όσκαρ!

Η επίμαχη σκηνή φυσικά κόπηκε από τη λογοκρισία το 1953, οπότε τα κοινωνικά ''πρέπει'' δεν επέτρεπαν τέτοια ''ανίερα'' ενσταντανέ! Η συγκεκριμένη σκηνή δεν ήταν η μόνη με gay αναφορές, που κόπηκε από το βιβλίο.

Το ''From Here to Enternity'' βασίζεται στο μυθιστόρημα του James Jones και παρακολουθεί τις ζωές των Αμερικανών στρατιωτών που υπηρετούν στη Χαβάη λίγο πριν την ιαπωνική επίθεση στο Περλ Χάρμπορ το 1941.

58 χρόνια μετά την κινηματογραφική του μεταφορά, το μυθιστόρημα του Jones επανακυκλοφορεί χωρίς τις περικοπές των επίμαχων σκηνών. Άλλωστε ο ίδιος ο Jones είχε παλέψει πολύ για να παραμείνουν οι συγκεκριμένες σκηνές, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Η uncut version του μυθιστορήματος θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαϊου από τον εκδοτικό οίκο Open Road μέσω διαδικτύου.