Η εφημερίδα της Αργεντινής «Libre» φαίνεται ότι βρήκε τον τρόπο να κερδίσει παγκόσμια αναγνώριση! Αναμιγνύοντας λίγο σεξ και τη διεθνή φήμη των λατινοαμερικάνων ποδοσφαιριστών, όπως ο κορυφαίος παίκτης του Μουντιάλ 2010 Ντιέγκο Φορλάν, αλλά και ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου για το 2009 και το 2010 Λιονέλ Μέσι, η συγκεκριμένη εφημερίδα δημοσίευσε ειδήσεις που έκαναν τον γύρο του κόσμου σε χρόνο μηδέν. Λεπτομέρεια; Ηταν είτε κατά το ήμισυ, είτε καθόλου αληθείς...
Η αρχή έγινε με την είδηση ότι ο διεθνής ουρουγουανός επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης Ντιέγκο Φορλάν χώρισε από τη σύντροφό του Ζαΐρα Νάρα. Η εφημερίδα «Libre» ήθελε περισσότερες λεπτομέρειες και έριξε την ευθύνη του χωρισμού στις σεξουαλικές προτιμήσεις του Φορλάν, αναφέροντας ότι είναι ομοφυλόφιλος! «Η Ζαΐρα παρατήρησε ότι η συμπεριφορά του έχει γίνει αρκετά περίεργη όταν ήταν δίπλα σε έναν συμπατριώτη του κι έτσι γεννήθηκε ο μεγαλύτερος φόβος που μπορεί να έχει μια γυναίκα»έγραψε με γλαφυρό τρόπο η σκανδαλοθηρική εφημερίδα.
Εκτός από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές (το ζευγάρι χώρισε επειδή ο Φορλάν είπε στη γυναίκα που επρόκειτο να παντρευτεί ότι σταμάτησε να την αγαπά), την είδηση διέψευσε κι ένας πρώην διεθνής ουρουγουανός ποδοσφαιριστής ο Φαμπιάν Ο’ Νιλ«Δεν είναι γκέι ο Ντιέγκο. Δεν πίνει, δεν καπνίζει και το μόνο που τον απασχολεί είναι το ποδόσφαιρο».
Αντίστοιχη διάσταση όμως, πήρε και το πρωτοσέλιδο για την εξωγηπεδική ζωή του Λιονέλ Μέσι. «Σεξ, αλκοόλ και πάρτι μέχρι πρωίας» ήταν ο τίτλος της «Libre», η οποία στο σχετικό δημοσίευμα ανέφερε ότι στο υπερπολυτελές διαμέρισμα του άσου της Μπαρτσελόνα στο Πουέρτο Μαδέρο του Μπουένος Αϊρες, ο Μέσι και η παρέα του ξεσάλωσαν παρέα με τις μοντέλα και χορεύτριες όπως οι Ζοάνα ΓκονζάλεςΚλαούντια ΤσιαρδόνεΑντρέα ΡινκόνΣαμπρίνα Ραβέλι και Λούλι Σαλαζάρ«Ο Μέσι κάνει συλλογή από κορίτσια» έγραφε το σχετικό δημοσίευμα. Αληθές κατά το ήμισυ.
Ο Μέσι και η παρέα του αποτελούμενη από τα αδέρφια Ντιέγκο και Γκάμπριελ Μιλίτοκαι τον Μάρτιν Παλέρμο, ο οποίος πλέον έχει αποχωρήσει από την ενεργό δράση, εκμεταλλεύτηκαν το ρεπό τους στην προετοιμασία της εθνικής Αργεντινής για το Κόπα Αμέρικα και βγήκαν να διασκεδάσουν. Σε γνωστό μπαρ της πρωτεύουσας της Αργεντινής γνώρισαν κάποιες από τις προαναφερθείσες κυρίες και τις προσκάλεσαν στο διαμέρισμα του Μέσι. Τι έγινε εκεί;
Οπως δήλωσε μια από τις φερόμενες ως πρωταγωνίστριες του οργίου «αφενός δεν θα πήγαινα ποτέ μόνη μου στο διαμέρισμα ενός αγνώστου και αφετέρου όλο το βράδυ το περάσαμε στο σαλόνι παίζοντας play station». Τελικά έγινε όργιο... ηλεκτρονικών παιχνιδιών!