Περίεργα φαίνονται τα πράγματα όσο αναφορά το αν τελικά οι Έλληνες ομοφυλόφιλοι προτιμούν ή όχι τα gay events στη βραδινή τους και όχι μόνο διασκέδαση. Μια γενική θεωρία θα μπορούσε να υποστηρίζει το ενδεχόμενο όλοι οι γκέι της χώρας μας να στηρίζει τα ίσως λίγα gay events που πραγματοποιούνται στην χώρα μας. Και θα φτάναμε στο συμπέρασμα αυτό ίσως επειδή έτσι θα πρέπει να είναι τα πράγματα....

Παρ΄όλα αυτά το θέμα αυτό είναι πολύ πιο περίπλοκο. Υπάρχουν πολλές θεωρίες και πάρα πολλά συμπεράσματα που μπορούν να προκύψουν. Ένα δικό μας συμπέρασμα που προέκυψε από την τελευταία μας ψηφοφορία παρουσιάζει μια πιο αδιάφορη προσέγγιση του θέματος, αφού η επιλογή που υπερίσχυσε ήταν αυτή του Δ.Ξ/Δ.Α αποδεικνύοντας έμπρακτα πως δεν ξέρουμε ούτε εμείς οι ίδιοι αν πρέπει να προτιμούμε και να στηρίζουμε τέτοιου είδους events ή αν όχι. Πιο συγκεκριμένα τα αποτελέσματα της ερώτησης "Προτιμάτε τα gay events για την βραδινή σας διασκέδαση;" είναι:
  • το 41% των ενδιαφερόμενων επέλεξε μια πιο ουδέτερη στάση απαντώντας -Ίσως-
  • το 32%, δηλαδή, οι 10 ψήφοι ρίχτηκαν στην επιλογή "Όχι", κατηγορηματικά και κάθετα
  • και τέλος, το υπόλοιπο 29% (9 ψήφοι) δείχνουν να προτιμούν απόλυτα στις επιλογές τους για τη βραδινή τους διασκέδαση τα gay happenigs!
Η ψηφοφορία μετά από μια ολόκληρη και γεμάτη βδομάδα τερματίστηκε σήμερα με συνολικά 31 ψήφους.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας. Συνεχίζουμε με πολλές και ενδιαφέρουσες ακόμα ψηφοφορίες!