Ο δημοφιλής τραγουδιστής των Aerosmith, Steve Tyler, αποκαλυπτικός, όσο ποτέ, προκάλεσε ξανά... αλλά αυτή τη φορά με τις δηλώσεις του! Σύμφωνα με το gawker.com, ο Steve έχει γράψει στα απομνημονεύματά του, ότι: ''Ι trie gay sex, but just didn't dig it. Gay sex just doesn't do it for me''. Αποκαλύπτει δηλαδή, πως στο παρελθόν έχει δοκιμάσει να κάνει sex με άντρα, αλλά δεν του άρεσε και τελικά, δεν του ταίριαζε!

Και οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εδώ, καθώς στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι έκανε ενέσεις ηρωίνης στα οπίσθιά του, καθώς κι ότι κουβαλούσε όπλο, διότι νόμιζε ότι τον παρακολουθεί η CIA!

Επιπλέον, στις περιοδείες που πραγματοποιούσε με το συγκρότημά του, απαιτούσε το καμαρίνι του να περιβάλλεται από καθρέφτες του 1,83 μέτρου ο καθένας, ενώ κατανάλωνε εκεί μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης.

Τέλος, μεταξύ σοβαρού και αστείου, αναφέρει ότι δεν μπορεί να φιλήσει μία κοπέλα, που είναι φανερά έκφυλη κι έχει έντονο ερωτικό παρελθόν... αν πριν από αυτή της την κίνηση δεν έχει κάνει ένα ντουζάκι και τονίζει πως προτιμούσε τις γυναίκες όταν ήταν ακόμα αγνές και παρθένες.