Αυτές τις μέρες του μήνα το G-LIFE γιορτάζει τους 7 μήνες από την ίδρυση τού ακατάπαυστα και με πολύ κέφι και όρεξη. Χαρίζει λοιπόν πολλές εκπλήξεις στους αναγνώστες του που θα πρέπει να τις αποκαλύψουμε σήμερα μέσα απ' αυτήν την ανάρτηση:

Πρώτα απ΄όλα, το G-LIFE από σήμερα παίρνει μια μικρή άδεια διακοπών χωρίς όμως να αφήνει τους αναγνώστες και επισκέπτες του παραπονεμένους, καθώς, με αφορμή του εορτασμού των 7 μηνών σκληρής δουλείας, θα φέρνει και πάλι στις πρώτες του σελίδες τις αγαπημένες και πιο δημοφιλείς αναρτήσεις του. Από σήμερα όλες αυτές οι αναρτήσεις που δίδαξαν πολλά, που βοήθησαν πολλούς και διαβάστηκαν ξανά και ξανά θα αναρτούνται και πάλι με νέα διαμόρφωση, περισσότερες λεπτομέρειες και αρκετά στατιστικά στοιχεία γι΄αυτήν.

Και δεύτερον, το G-LIFE σε συνεργασία με όλους εσάς ξεκινά τον Αύγουστο την νέα του υπηρεσία, την "G-LIFE | Boy of the month". Με την βοήθεια αυτής όλοι οι φανατικοί επισκέπτες-αναγνώστες του blog θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέα άτομα από κάθε γωνία της γης και να συνομιλήσουν με νέες παρέες. Το μόνο που πρέπει να κάνει κάθε ενδιαφερόμενος είναι να στείλει μια φωτογραφία του στο e-mail του blog: glife@hotmail.gr ή μέσω facebook και μερικά στοιχεία, κυρίως επικοινωνίας. Έτσι μέσα από ψηφοφορία θα επιλεγεί το "Αγόρι του μήνα" και θα δημοσιευτεί η φωτογραφία του και τα στοιχεία του στο blog!

Επίσης, μην ξεχνάτε πώς όλοι με την βοήθεια του G-LIFE μπορείτε να γίνεται συντάκτες και να αφιερώσετε τον ελεύθερο σας χρόνο σε κάτι απόλυτα δημιουργικό. Αν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε με εμάς μέσω e-mail στο glife@hotmail.gr.