O Earvin "Magic" Johnson ανασκουμπώνεται και φέρνει τα μεγάλα όπλα για να αντιμετωπίσει την ομοφοβία και το HIV/AIDS.
Ζητά από τους ράπερ και άλλα μέλη της Hip Hop κοινότητας να συμμετάσχουν στην τελευταία εκστρατεία του για να υπάρξει ενημέρωση και για τα δύο ζητήματα και να σταματήσουν οι διακρίσεις κατά των gay.
Ο πρώτος του στόχος είναι να σπάσει τα στερεότυπα που υπάρχουν για το HIV/AIDS.
"Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να προσεγγίσουμε την Hip-Hop κοινότητα επειδή έχει δύναμη - δύναμη με τη φωνή της, εξουσία με το μικρόφωνο στα χέρια της και με τους στίχους που τραγουδά", είπε ο Magic Johnson στην 'Huffington Post'.
Ο πρώην σταρ του ΝΒΑ, ο οποίος έγινε επιχειρηματίας, εξήγησε πως η όλη κίνηση αυτήν την στιγμή βρίσκεται σε αρχικό στάδιο αλλά ο ίδιος δουλεύει με μερικά πολύ σημαντικά ονόματα, τα οποία δεν είναι ακόμα έτοιμος να αποκαλύψει.
"Θα ξεκινήσουμε την επόμενη χρονιά όλοι μαζί και θα δώσουμε μια μεγάλη συνέντευξη τύπου για το τι πρόκειται να κάνουμε, ποια είναι τα σχέδιά μας και επειδή είναι τόσο σημαντικό τρέχουμε", είπε ο Magic. "Χρειάζομαι την Hip-Hop κοινότητα αλλά και τους μπασκετμπολίστες και τους ποδοσφαιριστές. Χρειαζόμαστε οι πάντες και πάνω σε αυτό δουλεύουμε τώρα".