Ένας νεαρός ομοφυλόφιλος πριν λίγες μέρες δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook σκληρές φωτογραφίες οπού απεικονίζουν τον ίδιο αλλά εμφανώς βάναυσα τραυματισμένο μετά από μια αντι-γκέι επίθεση που δέχτηκε έξω ακριβώς από McDoland της περιοχής στη Νέα Υόρκη.

Ο 26χρόνος Damian Furtch καθόταν μαζί με έναν φίλο του και συζητούσαν ήρεμα την Κυριακή το βράδυ, όταν 
δύο άνδρες άρχισαν να τον παρενοχλούν. Ο νεαρός και ο φίλος του προσπάθησαν αμέσως να ξεφύγουν μα οι επιτιθέμενοι τους κυνήγησαν και άρχιζαν να τον προσβάλουν τόσο για την εμφάνιση του όσο και για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Ο φίλος του για καλή του τύχη δεν τραυματίστηκε!



Αμέσως την επόμενη μέρα, έσπευσε στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα και έκανε μήνυση κατά αγνώστων φυσικά, ενώ ανέβασε φωτογραφίες στο Facebook που παρουσιαζόταν με έντονα κοψίματα στο πρόσωπο και μώλωπες παντού. Στην λεζάντα από κάτω ο ίδιος ανέφερε: "Τέσσερα ράμματα, Ευχαριστώ σκύλες".

Εργαζόμενος του εστιατορίου δήλωσε στη 
New York Daily News: «Ο 26χρόνος δεν ήταν καθόλου ευγενικός με τους δράστες, τους προκαλούσε αποκαλώντας τους "δειλούς"».


Η αστυνομία ερευνά σε βάθος την υπόθεση ψάχνοντας απεγνωσμένα τους δράστες, ενώ θεωρούν ίσως πως το συγκεκριμένο περιστατικό ταυτίζετε σε πολλά σημεία με εκείνο του 18χρόνου 
Anthony Collao, ο οποίος δολοφονήθηκε σε αντι-γκέι επίθεση μόνο που αυτή τη φορά ευτυχώς δεν υπάρχει θύμα!