Εφιαλτικό το τελευταίο βράδυ για τον 18χρόνο έφηβο ο οποίος τραυματίστηκε θανατηφόρα σε ομοφοβική επίθεση. Ο Anthony Collao όπως ονομαζόταν δέχθηκε επίθεση σε δημόσιο χώρο το περασμένο Σάββατο από πολυμελή συμμορία αγνώστων στοιχείων που τον έβριζε δυσφημώντας τους ομοφυλόφιλους και τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. 

Ο ιατροδικαστής της υπόθεσης ανέφερε ότι στο νεκρό σώμα του παιδιού βρέθηκαν ίχνη έντονης πάλης ενώ το θάνατο του φαίνεται να προκάλεσε ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι με κάποιο μεταλλικό σωλήνα. 


Ο απόφοιτος κολεγίου Anthony, που στενοί του φίλοι δήλωσαν πώς τον τελευταίο καιρό είχε σχέση με ένα κορίτσι της γειτονίας, πέθανε στο νοσοκομείο που νοσηλεύονταν λίγες μέρες αργότερα προκαλώντας μεγάλη θλίψη στο στενό οικογενειακό και φιλικό του κύκλο.

Η κηδεία του αδικοχαμένου εφήβου πραγματοποιήθηκε στην 
90η οδό Woodhaven την Πέμπτη το βράδυ.  Εκτός των άλλων πενθούντων βρέθηκε και η 14 χρονών αδερφή του
Karen η οποία δήλωσε:

«Η καρδία μου έσπασε τελείως μετά το θάνατο του αδερφού μου. Γιατί αυτός; Γιατί να πεθάνει ο μεγαλύτερος αδελφό μου, ο οποίος δεν έκανε ποτέ τίποτα κακό και δεν πείραξε κανέναν. Είναι ένας πόνος που δεν μπορείτε να φανταστείτε », σύμφωνα με το NBC News.

"Αν ήταν ομοφυλόφιλος ή αν δεν ήταν δεν έχει καμία σημασία. 
Αφήστε τον ήσυχο", πρόσθεσε.


Πέντε νέοι - ένας από τους οποίους και μια νεαρή - έχουν συλληφθεί ήδη και κατηγορούνται 

για ανθρωποκτονία.