Δυο Ιρανοί ποδοσφαιριστές αποκλείστηκαν διαπαντώς από το ιρανικό πρωτάθλημα, λόγω άσεμνης συμπεριφοράς.
Αιτία το γεγονός ότι φαίνεται να αγγίζουν με οικειότητα συναθλητές τους, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, μετά από γκολ της ομάδας τους.
Όπως αναφέρει το BBC, το video που προβλήθηκε στην τηλεόραση δείχνει τον αμυντικό παίκτη της Περσέπολης, Mohammed Nosrati, να τσιμπάει τα οπίσθια του συμπαίκτη του Sheis Rezaei, ενώ λίγο μετά ο Rezaei φαίνεται να… χουφτώνει έναν άλλο συμπαίκτη τους.
Παρότι και οι δυο αθλητές ισχυρίστηκαν πως ήταν απλά ένα ακίνδυνο αστείο της στιγμής, αποκλείστηκαν από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα της χώρας, για ανήθικη συμπεριφορά.
Ταυτόχρονα η Ιρανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τους επέβαλλε πρόστιμο 40.000 δολαρίων, ενώ το συμβάν καταδίκασαν αρκετοί τοπικοί πολιτικοί και αξιωματούχοι.
Παράδειγμα η παρακάτω δήλωση του Jalal Yahyazadeh, κληρικού και μέλους του Κοινοβουλίου, ο οποίος δήλωσε στο Reuters, ότι “Αυτό που συνέβη δεν είναι αποδεκτό. Ήταν πολύ άσχημη κίνηση.”
Παρακάτω, μπορείτε να δείτε τα δυο videos που οδήγησαν στον αποκλεισμό των ποδοσφαιριστών και να βγάλετε τα δικά τους συμπεράσματα.

by AVMAG.GR