Ένα gay ζευγάρι, που είχε παραιτηθεί από την ιδέα να αποκτήσει δικά του παιδιά, τώρα είναι περήφανοι γονείς δύο ζευγαριών διδύμων αγοριών.


Ο Tony και ο Brett, από το Bendigo της Αυστραλίας, ήθελαν δικά τους παιδιά αλλά είχαν εγκαταλείψει κάθε ελπίδα, μέχρι που είδαν το 2009 ένα ρεπορτάζ στην εκπομπή '60 λεπτά' της Αυστραλίας, για τις παρένθετες μητέρες στην Ινδία.
Μετά από αυτήν την ιστορία, το ζευγάρι επικοινώνησε με έναν αξιόπιστο Ινδό γιατρό γονιμότητας και πήγε στο Δελχί.  
"Πήγαμε στην Ινδία, πήραμε μερικά χρήματα, μείναμε εκεί για μια εβδομάδα και κάπως έτσι ξεκινήσαμε τη διαδικασία", δήλωσε ο Tony στο Αυστραλιανό 'A Current Affair'.
Οι άνδρες προσεκτικά επέλεξαν τα ωάρια της δότριας, από μια λίστα που περιελάμβανε φωτογραφίες και τα ιατρικά ιστορικά. 
Τα ωάρια γονιμοποιήθηκαν με το σπέρμα του Brett και του Tony και εμφυτεύθηκαν σε δύο παρένθετες μητέρες.
"Καταρχάς, υπήρχε ένα ποσοστό 70% εγκυμοσύνης, ένα 50% γέννησης και ένα 10% περίπτωσης διδύμων", είπε ο Brett. "Βασικά μας είπαν πως η περίπτωση δύο διδύμων, ήταν εξαιρετικά απίθανη", είπε ο Tony.
"Αν μας έλεγαν πως σίγουρα θα αποκτήσετε τέσσερα μωρά, κατά πάσα πιθανότητα.. θα είχαμε ακολουθήσει άλλη επιλογή", είπε ο Brett. Δύο εβδομάδες αργότερα τα τεστ αποκάλυψαν πως και οι δύο παρένθετες ήταν έγκυες. Τα επόμενα τεστ λίγο καιρό μετά, έδειξαν πως οι γυναίκες περίμεναν δίδυμα.
Τα τέσσερα αγόρια, οι Jagan, Tarun, Ajay και Gyan, έχουν καλή υγεία, αφότου γεννήθηκαν με καισαρική στις 24 Σεπτεμβρίου.
Οι δύο άνδρες λένε πως η εμπειρία αυτή τους άλλαξε τη ζωή και τους αντάμειψε, παρά τις προκλήσεις.
"Το τι σκέφτονται οι άλλοι άνθρωποι για εμάς, δε μας αφορά", λέει ο Tony.
"Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι γονείς, θα αγαπάμε τα παιδιά μας, θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλή οικογένεια και αυτό μόνο μετράει για εμάς", είπε ο Brett.