Η πλευρά Καρντάσιαν διαδίδει ότι ο Κρις Χάμφρις είναι ομοφυλόφιλος. Σάλος προκλήθηκε και με την ανακοίνωση του Βον Ουέιφερ ότι είναι γκέι.

Σε "καυτή πατάτα" για την αυτοκρατορία των Καρντάσιαν έχει εξελιχθεί ο γάμος-παρωδία των 72 ημερών ανάμεσα στην Κιμ Καρντάσιαν και τον Κρις Χάμφρις, τον πρώην παίκτη των Νιου Τζέρσεϊ Νετς.

Ο Χάμφρις, τον οποίο μια από τις αδερφές αποκάλεσε "βλάχο από τη Μινεσότα", αποδείχθηκε πολύ έξυπνος και ζητάει την ακύρωση του προγραμιαίου συμφωνητικού, προκειμένου να πει την αλήθεια για τη σχέση και το γάμο του με την πρωταγωνίστρια ριάλιτι.
Έτσι η πλευρά Καρντάσιαν έχει επιδοθεί σε... ανταρτοπόλεμο, προκειμένου να βγάλει από τη μέση τον 26χρονο πάλαι ποτέ κολυμβητή (σ.σ. είχε τεθεί αντίπαλος και με τον Μάικλ Φελπς στα παιδικά χρόνια του).

Ο Χάμφρις μιλούσε άσχημα στην Κιμ, ο Χάμφρις αποκαλούσε χοντρή την πληθωρική μελαχρινή, ο Χάμφρις προτιμούσε τη μουντή Μινεσότα από την κοσμοπολίτικη Μινεσότα είναι ορισμένες από τις αποκαλύψεις στα αμερικάνικα περιοδικά. Τώρα ο Χάμφρις είναι ομοφυλόφιλος! Για αυτό διαλύθηκε ο γάμος.

Το αναξιόπιστο περιοδικό "Star" αποκαλύπτει ότι "ο Κρις είναι γκέι", όπως αποκάλυψε σε φιλικό της πρόσωπο η πληγωμένη σύζυγος.

Δημοσιεύει και το περιεχόμενο συνομιλίας της Καρντάσιαν με το ίδιο φιλικό πρόσωπο. "... μετά το μήνα του μέλιτος στην Ιταλία, δεν κάναμε σεξ. Και μια φορά που επιχείρησα να τον ενθαρρύνω, εμφανιζόμενη με εσώρουχο μπροστά στον πρώην φίλο μου, εκείνος γύρισε, έριξε μια ματιά και…  μετά άναψε την τηλεόραση". Ή απλά μπορεί να ήταν κουρασμένος.

Το τελευταίο 24ωρο το NBA έχει γεμίσει με ομοφυλόφιλους παίκτες. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Βον Ουέιφερ έγραψε στο Twitter ότι είναι γκέι και το έδεσαν όλοι... κόμπο.

Ο άνθρωπος ήθελε να δείξει τη συμπαράσταση του σε καμπάνια με αφορμή την αυτοκτονία ενός νέου όταν ανακοίνωσε ότι είναι ομοφυλόφιλος. Δεν άντεξε τα κακόβουλα σχόλια και αφαίρεσε τη ζωή του. Ο Ουέιφερ δεν έχει ξαναπλησιάσει το Twitter.

Ο κομισάριος του NBA, Ντέιβιντ Στερν είναι γνωστός για τη ψυχραιμία του. Τη χάνει όταν γίνεται αναφορά στο θέμα-ταμπού, την ομοφυλοφιλία. Μόνο ο γνωστός μας Τζον Αμίτσι και ο πρόεδρος των Φοίνιξ Σανς έχουν ομολογήσει ότι είναι ομοφυλόφιλοι, ο δεύτερος αφού παραιτήθηκε από τη θέση του.