Έγιναν αντικείμενο συζήτησης καθώς μεταφέρθηκαν στον Ζωολογικό Κήπο του Καναδά για αναπαραγωγικούς σκοπούς αλλά εκείνοι απέκτησαν ένα στενό δεσμό μεταξύ τους και δεν έδωσαν και μεγάλη σημασία στα θηλυκά του κήπου. Τώρα η στενή σχέση του Μπαντι και του Πέδρο, των δύο Αφρικανών πιγκουίνων, έλαβε και επίσημα τέλος καθώς ο Μπάντι ζευγάρωσε με ένα θηλυκό πιγκουίνο.

Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου χώρισαν τον περασμένο μήνα τους πιγκουίνους, που μοιράζονταν επί ένα χρόνο την ίδια φωλιά, προκειμένου να αναπαραχθούν, καθώς οι Αφρικανοί πιγκουίνοι είναι απειλούμενο είδος. 

Έτσι ο Μπάντι κατέληξε με την Φαράι ενώ ο Πέδρο έχει βάλει στο στόχαστρο την Θάντιγουέι, η οποία μέχρι σήμερα δεν δείχνει και ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 


Ο υπεύθυνος του Κήπου Τομ Μέισον δήλωσε πως η σχέση των δύο πιγκουίνων ήταν κοινωνική και όχι σεξουαλική και πως και οι δύο θα κατέληγαν με θηλυκή παρέα. 

Ο Μπάντι είναι 21 και είχε σύντροφο επί μία δεκαετία, συνεισφέροντας στη διαιώνιση του είδους του. Ο δεκάχρονος Πέδρο δεν έχει ακόμα απογόνους.