Έλληνας φαίνεται πως είναι ένας από τους δέκα καλύτερους πορνοσταρ μεγάλης βιομηχανίας σκληρού πορνό της Ευρώπης. Ο λόγος για τον Rio Silver (δεν αποκαλύπτει σε κανένα το πραγματικό του όνομα), ο οποίος είναι γεννημένος στο Λονδίνο, ελληνικής καταγωγής και όπως φαίνεται κάνει… θραύση σε σκληρές ταινίες πορνό.

Σύμφωνα με το onlycy, ο ίδιος είναι χαμηλών τόνων και προτιμάει να μιλάει σαν μηχανή του σεξ αφού μέσα σε μερικά χρόνια έχει καταφέρει να αποκτήσει απίστευτους θαυμαστές σε όλη σχεδόν την Ευρώπη. Όσοι τον ξέρουν υποστηρίζουν πως είναι αρκετά ήσυχος άνθρωπος, δεν δίνει ποτέ συνεντεύξεις ενώ το τελευταίο διάστημα για κάποιο προσωπικό του λόγο σταμάτησε τα γυρίσματα μεγάλων ταινιών που ο ίδιος έπρεπε να πρωταγωνιστήσει. Μάλιστα, ο Rio Silver πριν από μερικούς μήνες είχε γίνει το νούμερο ένα θέμα σε γνωστές ξένες εφημερίδες αφού είχε βγει η φήμη πως σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Φυσικά, η είδηση αυτή ενώ στην αρχή είχε κάνει το γύρω των ΜΜΕ, ορισμένοι άνθρωποι του περιβάλλοντος του το είχαν διαψεύσει κατηγορηματικά. Στις ταινίες πορνό τον αποκαλούν ως Έλληνα Θεό αφού κατάγεται από κάποιο νησί της Ελλάδος ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον είδαν να… παραθερίζει με παρέα πότε στην Μύκονο και πότε στη Σαντορίνη, ενώ ορισμένες φορές έχει επισκεφτεί και την Κύπρο.