Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε η πρώην σύζυγος του Χουλκ Χόγκαν, του ήρωα του wrestling. «Είναι ομοφυλόφιλος», είπε και άπαντες έμειναν με ανοιχτό το στόμα!




Είναι δυνατόν; Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, πλην όμως, στην προκειμένη περίπτωση αυτός ο ισχυρισμός ακούστηκε στο δικαστήριο και είναι μέρος βιβλίου που κυκλοφορεί η 52χρονη Λίντα Μπολέα για τον πρώην άντρα της, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Τέρι Μπολέα.
«Μετά από 4 χρόνια ενός τρελού διαζυγίου, διάστημα στο οποίο νόμιζα πως τα άκουσα όλα στο δικαστήριο, ξαφνικά λέει πως την κακομεταχειρίστηκα, ότι ήμουν βίαιος. Κι είπε σε όλους πως είμαι ομοφυλόφιλος», είπε ξεσπώντας σε γέλια,  ο 58χρονος σήμερα Χόγκαν, μία φιγούρα που τραβούσε τα βλέμματα, στα μέρη μας κι όχι μόνον, με τα  διάφορα κόλπα στο ρινγκ.
Η σύζυγός του υποστήριξε πως είχε σχέση με τον επίσης wrestler Μπρούτους Μπιφκέικ. «Είναι γελοίο. Αν ήταν αλήθεια, θα το παραδεχόμουν και θα το υποστήριζα. Δεν μπορώ να γελάσω μ' αυτό, επειδή δεν είναι αστείο. Αλλά είναι τρελό. Δεν βγάζει νόημα. Προσπαθεί να μου καταστρέψει την εικόνα και τη ζωή, θα απαντήσω», είπε ο Χόγκαν, ο οποίος πάντως, γιόρτασε τον ένα χρόνο γάμου του με τη νέα σύζυγό του Τζένιφερ ΜακΝτάνιελ τον προηγούμενο μήνα...