Τη δημοσιότητα που έχει πάρει το κίνημα των αγανακτισμένων εκμεταλλεύτηκε μια εταιρία παραγωγής ταινιών πορνό για γκέι, η οποία αποφάσισε να γυρίσει τη νέα της παραγωγή σε μια από τις πολλές σκηνές, στις οποίες μένουν τις τελευταίες εβδομάδες οι αγανακτισμένοι του Όκλαντ.
Η ταινία της εταιρίας Dirty Boy Video με τίτλο «Occupy My Throat» εμπνεύστηκε από τον Μπράντον Γουατς, μέλος του κινήματος «Καταλάβετε τη Γουολ Στριτ», ο οποίος έχασε την παρθενιά του ενώ διέμενε σε μια από τις πολλές σκηνές που στήθηκαν από το κίνημα σε πάρκο της Νέας Υόρκης. Η ιστορία του έγινε γνωστή στην Αμερική, επειδή συνελήφθη από την αστυνομία, επί τω έργω.
Αν και του προτάθηκε από την εταιρία, ο Γουατς δεν θα εμφανίζεται στην ταινία, η ιδέα της οποίας έχει γίνει δεκτή με ενθουσιασμό, με πολλούς να υποστηρίζουν ότι σε περίπτωση που το όλο εγχείρημα των αγανακτισμένων αποδειχτεί φούσκα, κάτι θα έχει μείνει να το θυμίζει στις επόμενες γενιές. Δε λείπουν βέβαια και οι φωνές που υποστηρίζουν ότι αποσπά το ενδιαφέρον από το κυρίως ζήτημα και την ιδέα που κρύβεται πίσω από το κίνημα.