Ένας 15χρόνος έφηβος, ο Dominic Crouch, πήδηξε από τον 6ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε με τους γονείς του μετά την επιστροφή του από μια σχολική εκδρομή. Πληροφορίες αναφέρουν πως στην 4ήμερη εκδρομή όλοι οι μαθητές έπαιξαν "μπουκάλα" και ο Dominic αναγκάστηκε να φιλήσει έναν συμμαθητή του μπροστά σε όλους. 

Οι γονείς του είπαν πως ο 15χρόνος έφηβος επέστρεψε χαρούμενος από το ταξίδι, αλλά λίγες μέρες αργότερα, έφυγε το μεσημέρι από το σχολείο για να μεταβεί στην πολυκατοικία από που και αποφάσισε να πέσει. Στις τσέπες του βρέθηκε χαρτί που ζητούσε ταπεινή συγνώμη από τους γονείς του δείχνοντας έτσι πως ήταν αποφασισμένος να πεθάνει.

Ο πατέρας του Dominic, 
Roger, δήλωσε μετά την ανάκριση του: "Ο Dominic ήταν σαφώς αναστατωμένος σχετικά με τα πρόσφατα γεγονότα και τις φήμες που πίστευε πως κυκλοφορούσαν για τον ίδιο. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό μπορεί να φαίνεται γέλιο σε κάποιους νέους, αλλά κάποιοι άλλοι όπως προφανώς και ο γιος μου όχι μόνο δεν το θεωρούν γελοίο αλλά κρίνουν πως είναι ένας λόγος για να πεθάνεις."


Οι γονείς του 15χρόνου έπειτα από το συμβάν αυτό συγκέντρωσαν και δώρισαν χρήματα για το ταμείο της οργάνωσης 
Nelson Mandela Children, η οποία στηρίζει τα αβοήθητα παιδιά στη Νότια Αφρική.


Αν το θέλετε μπορείτε να κάνατε και εσείς το ίδιο στηρίζοντας έμπρακτα τα παιδιά αυτά με ένα κλίκ
.