Μια Τσέχα βουλευτής προσπάθησε να τραβήξει την προσοχή των συναδέλφων της, προβάλοντας πορνογραφικές εικόνες στο δημαρχείο της Πράγας, σε μια απόπειρα να σταματήσει τη λειτουργία μιας gay σάουνας στην πόλη, σύμφωνα με την τσέχικη 'Position'.
Η Kateřina Klasnová, 34 χρόνων, είναι μέλος του κοινοβουλίου και αντιπρόεδρος της βουλής των αντιπροσώπων. Επιμένει να διώκει τη gay σάουνα, η οποία λειτουργεί σε ιδιωτικές εγκατάστάσεις εκτός της πόλης και προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες. 
Δεν προέβαλε τις πιο επίμαχες εικόνες κατά την προβολή στη συνεδρίαση.
Η Klasnová λέει πως υπάρχουν άφθονες αποδείξεις ανδρών να προβαίνουν σε αισχρές σεξουαλικές πράξεις με άλλους πελάτες και έπαγγελματίες στην πορνεία, στη σάουνα Babylonia. Η επιχείρηση απαγορεύεται να προσφέρει σεξουαλικές υπηρεσίες.
Επίσης θεωρεί πως η ιδιοκτησία νοικιάζεται στην επιχείρηση με μικρότερο αντίτιμο από την εμπορική της αξία.
Η σάουνα Babylonia υποστηρίζει πως προσφέρει στους πελάτες ατμόλουτρα, πισίνα και σουηδική σάουνα, σε συνδυασμό με 'καμπίνες χαλάρωσης και χώρους ανάπαυσης, εφοδιασμένους με βίντεο'.
Λειτουργεί από τις 2 το μεσημέρι έως τις 3 τα ξημερώματα. Οι άνδρες κάτω των 23 χρόνων, έχουν έκπτωση.
Ο Jan Ševčík, ο ιδιοκτήτης, είπε: "Ζούμε σε ένα δημοκρατικό κράτος. Για χρόνια, τα gay ζευγάρια δεν μπορούσαν να έχουν αναγνωρισμένες σχέσεις. Νομίζω πως είναι φυσικό στη δουλειά μας για δύο ανθρώπους που γνωρίζονται, να συνδέονται.
Ό,τι συμβαίνει μετά, είναι δική τους υπόθεση".
Ο πρώτος στην τάξη δήμαρχος της Πράγας, Ulrich Lomecký, ψήφισε να διερευνηθούν οι ισχυρισμοί της Klasnová, λέγοντας: "Οι εικόνες που μας έδειξε, δεν αποτελούν απόδειξη".
Η σάουνα  Babylonia είναι καταχωρημένη στο χάρτη πληροφόρησης με τα κύρια gay μαγαζιά της Πράγας, της προηγούμενης χρονιάς.