Για αυτήν την νέα δουλεία σας έχουμε ξαναμιλήσει και με τα καλύτερα λόγια θα ΄λεγα! Πρόκυτε για το "Cin Cin" και την έξυπνη δουλεία νέων παιδιών που έχουμε μεγάλη όρεξη να χτυπήσουν την κρίση και αψηφήσουν κάθε εμπόδιο, δημιουργώντας ένα αρκετά όμορφο αποτέλεσμα.

Απόλυτη αξιοπρέπεια, αυτοσαρκασμός και άπλετο χιούμορ είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της δουλείας αυτής. Αξίζει να παρακολουθήσουμε όλοι την δουλεία των παιδιών και να την στηρίξουμε με το παραπάνω καθώς είναι λίγες οι δουλείες που γίνονται στην Ελλάδα για την γκέι κοινότητα! Χωρίς αυτό να σημαίνει πως η σειρά θέλει να αποκλείσει τελείως τους ετεροφυλόφιλους λάτρεις του ίντερνετ.

Η σειρά λοιπόν αυτή, παρακολουθεί τη ζωή τεσσάρων gay φίλων στην Αθήνα του σήμερα και της μοναδικής φιλενάδας τους, που στέκει ως ο συνδετικός κρίκος μεταξύ τους. Κάθε επεισόδιο κι ένα κεφάλαιο από τη ζωή του κάθε ήρωα – οι χαρές και οι λύπες του. "Αφήστε πίσω σας οποιαδήποτε προκατάληψη, τσουγκρίστε τα ποτήρια σας και αφεθείτε.", το μότο της σειράς!

Παρακολουθήστε το απολαυστικό και φρέσκο πρώτο επεισόδιο και θα δείτε ένα αρκετά προσιτό και όμορφο αποτέλεσμα, στην ιστοσελίδα της σειράς 
http://www.cincin.gr/


Παίζουν αλφαβητικά: Χάρης Αττώνης, Θεμιστοκλής Καρποδίνης, Σπύρος Περδίου, Ίνκα Τσαγγάρη και Χάρης Φλέουρας
Τραγούδι τίτλων: Tareq ft. Marietta Fafouti
Μοντάζ: Βάνια Πουλοπούλου
Οργάνωση παραγωγής: Μενέλας Σιαφάκας
Σενάριο – παραγωγή: Δημήτρης Σταυρογιάννης
Σκηνοθεσία: Χάρης Μαυροφοράκης