Δυο παίκτες της Νιούελς Ολντ Μπόις συνελήφθησαν να ερωτοτροπούν στην περιοχή Ροσάριο της Αργεντινής και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα. Πρωταγωνιστές της ιστορίας, που έχει γίνει πρώτο θέμα στην Αργεντινή, ήταν ο 24χρονος επιθετικός Ρικάρντο Νόιρ κι ο 35χρονος τερματοφύλακας Σεμπαστιάν Περάτα. 
Οι δυο τους εθεάθησαν από περαστικούς να κάνουν στοματικό έρωτα στο αυτοκίνητο του ενός εκ των δύο. Φαίνεται πως δεν κατάφεραν να χαρούν για πολύ τον έρωτά τους, αφού οδηγήθηκαν από τους αστυνομικούς στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής με την κατηγορία της προσβολής της δημοσίας αιδούς. Η συνέχεια θυμίζει σενάριο ταινίας, αφού στην συνέχεια επιστρατεύθηκε η διοίκηση της ομάδας που πλήρωσε αδρά για να κουκουλωθεί το σεξουαλικό σκάνδαλο των παιχτών της.
Ωστόσο, οι δυο παίχτες δηλώνουν εξοργισμένοι και διαψεύδουν κατηγορηματικά τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι. Μάλιστα, ο Περάτα μέσα από το προφίλ του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: "Κάποιος θέλει να με καταστρέψει, αλλά δεν θα τα καταφέρει. Αν νομίζει ότι θα με κάνει να χάσω την ηρεμία μου, δεν θα πετύχει τον στόχο του”.