Πρόκειται για μισή νίκη για τον αγαπημένο μας Ricky Martin. Ενώ η συναυλία του στην Ονδούρα κινδύνευε να ακυρωθεί για «ερωτικό περιεχόμενο» το οποίο «είναι αντίθετο με την ηθική» επειδή φανατικές θρησκευτικές ομάδες ζητούσαν την ακύρωση της συναυλίας του, τελικά αυτό δε θα γίνει. Θα πραγματοποιηθεί αλλά δε θα επιτραπεί η είσοδος σε άτομα κάτων των 15 ετών, αναφέρει το Fox New Latino.
Ο αγαπητός καλλιτέχνης πραγματοποιεί παγκόσμια τουρνέ και στα πλαίσια του «Música + Alma + Sexo Tour», και στις 16 Οκτωβρίου 2011 ο Ricky Martin θα πραγματοποιήσει συναυλία στην Tegucigalpa, πρωτεύουσα της Ονδούρας αλλάφανατικές θρησκευτικές ομάδες ήθελαν να του απαγορευτεί η είσοδος στη χώρα επειδή είναι  gay.
Πριν λίγες μέρες ο πρόεδρος Porfirio Lobo Sosa επέτρεψε να πραγματοποιηθεί η συναυλία διότι η ακύρωση της θα ήταν «πράξη μη ανεκτικότητας της διαφορετικότητας». Παρά τις δηλώσεις του Προέδρου της χώρας, ο Υπουργός Εσωτερικών επέλεξε να περιορίσει την πρόσβαση, για «να προστατευτεί η ψυχική υγεία των νέων της χώρας».

Έτσι, οι νέοι κάτων των 15 ετών δε θα μπορέσουν να διασκεδάσουν και να θαυμάσουν τον πανέμορφο Ricky παρά το γεγονός ότι «η χώρα συχνά υποδέχεται μουσικά συγκροτήματα τα οποία προβάλουν τη βία και υμνούν τη χρήση ναρκωτικών, χωρίς οι αρχές να παρεμβαίνουν ποτέ», όπως αναφέρει το Fox News Latino.