Όλοι οι άνθρωποι έχουν ίσα δικαιώματα. Που δυστηχώς απέναντι σε ορισμένες ομάδες ατόμων στην προκειμένη περίπτωση στους ομοφυλόφιλους, αμφισεξουαλικούς και τρανσέξουαλ αφαιρούνται.

Οι straight μας αφαιρούν πολλές φορές το δικαίωμα να εκφράσουμε ελεύθερα την σεξουαλικοτητά μας, να φλερτάρουμε, με την απειλή οτι αν το κάνουμε θα πέσουμε θύματα χλευασμού, γελειοποίησης και σωματικής βίας στις χειρότερες περιπτώσεις. Οι ομοφυλοφιλικές οργανωσεις, το gay pride, έχουν στόχο την απελευθέρωση των ομοφυλόφιλων ατόμων, έχουν στόχο να αποκτήσουμε τα δικαιώματα που μας αφαιρούν, έχουν στόχο να πάψουμε να είμαστε αόρατοι και να γίνουμε επιτέλους και εμείς ενα μέλος της κοινωνίας με ίσα δικαιώματα με τους υπόλοιπους.

Για να αποκτήσουμε ομως τα δικαιωματά μας πίσω πρέπει όλοι μας να αγωνιστούμε, όλοι μας να βοηθήσουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας. οι ομοφυλοφιλικές οργανώσεις και το gay pride χωρίς την ενωμένη βοηθειά μας και τον δικό μας προσωπικό αγώνα δεν επαρκούν. Ας μην περιμένουμε οτι μόνο με  τον αγώνα των οργανώσεων και την εκδήλωση του gay pride θα καταφέρουμε να αποκτήσουμε τα δικαιωματά μας πίσω. Ο καθένας μας πρέπει να βοηθήσει με τον δικό του τρόπο οπως με το να πάψουμε να κρυβόμαστε και να παρουσιάζουμε στους υπόλοιπους τον ψέυτικο εαυτό μας, αντιθέτος πρέπει να ζήσουμε την ζωή μας όπως εμείς επιθυμούμε και να εκφραστούμε ελεύθερα απέναντι σε όλους. Να περπατάμε χέρι χέρι με τον συντροφό μας στον δρόμο, η ακόμα και να φιληθούμε δημοσίος. οι straight γιατί το κάνουνε; γιατί είναι ανώτεροι; όχι ε τότε; να ξέρουμε οτι, οτι κάνουν αυτοί έχουμε το δικαίωμα να το κάνουμε και εμείς. ας πάψουμε να φοβόμαστε, ας πάψουμε να κρυβόμαστε, ας δείξουμε πόσοι πολλοί είμαστε και ας γίνουμε ορατοί.

Ακούω πολλούς να λένε οτι με αυτόν τον τρόπο "προκαλούμε" και δίνουμε δικαιώματα, πρέπει όμως να καταλάβουμε οτι αν δεν δώσουμε δικαιώματα δεν θα πάρουμε κιόλας. Βεβαια θα μου πεί κάποιος άλλος οτι αν πχ περπατήσουμε αγκαλίτσα με τον συντροφό μας στον δρόμο είναι πιθανό να αρχίζουν οι "ετεροκανονικοί" να γελάνε μαζί μας, ναί αλλά φανταστείτε οτι αν όλοι οι gay-bi-lesvies αρχίσουμε να είμαστε ανοιχτοί με την σεξουαλικοτητά μας θα δείξουμε στους straight πόσοι πολλοί είμαστε και έτσι θα αρχίσουν να μας συνηθίζουν, αυτόματα οι διακρίσεις και η ομοφοβία θα μειωθεί δραστικά.

Ήδη έχουμε την υποστήριξη των ομοφυλοφιλικών οργανώσεων, την εκδήλωση του gay pride και τους αντιρατσιστικούς νόμους της ευρωπαικής ένωσης, οποτε με τον συνδυασμό της δικιάς μας απελευθέρωσεις και του δικού μας προσωπικού αγώνα η κοινωνία με αυτήν την πίεση που θα δεχτεί θα μας αποδεχτεί και ολοι μας θα γίνουμε πλέον ορατοί. ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ STRAIGHT ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ GAY!!!!!