Ο ηθοποιός Thomas Jane, ο οποίος παίζει στη τηλεοπτική σειρά Hung , σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Los Angeles Times, αποκάλυψε ότι σε νεαρή ηλικία είχε εκπορνευθεί για να κερδίζει τα προς το ζην. Ο 42χρονος ηθοποιός δε διστάζει να αποκαλύψει ότι προσέφερε τις «υπηρεσίες»του, τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες.
«Ήμουν 18 ετών. Δεν ήμουν κατά της ιδέας του να περπατώ στο Santa Monica Boulevard και να αφήσω ένα τύπο να μου αγοράσει ένα sandwitch, αν καταλαβαίνετε αυτό που εννοώ» αναφέρει ο ηθοποιός και συνεχίζει «όταν είσαι ένας νέος ηθοποιός σε μια μεγάλη πόλη, τότε βρίσκεσαι με ένα χέρι δεμένο στην πλάτη αν δεν δεχτείς σεξουαλικές προτάσεις από κάποιους ανθρώπους, όπως έλεγε και ο James Dean».
Μπορεί να δηλώνει στρέιτ, αλλά ο πρώην της Patricia Arquette, δηλώνει ανοιχτά ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει έρωτα με άνδρα. « Είσαι ανοιχτός σε αυτούς τους πειραματισμούς όταν είσαι νέος. Για μένα, έναν φτωχό ηθοποιό που ζούσε στο Los Angeles, ήταν ένα μέσο ώστε να εξερευνήσω τη σεξουαλική μου ταυτότητα» και προσθέτει «Σίγουρα για μένα, λόγω της προέλευσης μου από τη μεσαία τάξη, κάποια πράγματα δεν θα τα είχα δοκιμάσει και δε θα είχα έρθει αντιμέτωπος με μερικές από τις προκαταλήψεις μου, αν δε μου τα είχε επιβάλει η πείνα».
Ο ηθοποιός τελειώνει αναφέροντας ότι έχει «επιλέξει» να είναι στρέιτ «γιατί είναι γραμμένο στο DNA μου», αλλά συμπληρώνει « Όπως έλεγε και η μητέρα μου, δε μπορείς να πεις οτι δε σου αρέσει ένα φαγητό, αν δεν το έχεις πρώτα δοκιμάσει».