Η οργάνωση για τα δικαιώματα των gay, Stonewall, δημιούργησε ένα site με αγγελίες εργασίας από εργοδότες gay-friendly.
Το site 'ProudEmployers.org.uk', περιέχει θέσεις εργασίας από εργοδότες όπως: η 'Credit Suisse', η 'BP'  και το πανεπιστήμιο ' De Montford' – όλες αυτές οι εταιρείες είναι μέλη του φιλανθρωπικού προγράμματος 'Πρωταγωνιστές στη Διαφορετικότητα'.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αναζήτηση με κριτήρια όπως τον τίτλο και την τοποθεσία, ή να εμφανίσουν θέσεις ανάλογα με το μισθό, την κατηγορία και τον τύπο.
Η οργάνωση ξεκίνησε επίσης έναν οδηγό καριέρας και site ευρέσεως εργασίας για αποφοίτους.
Αντίγραφα του οδηγού 'Ξεκινώντας', θα διανεμηθούν σε φοιτητικές ενώσεις, ομάδες LGBT, υπηρεσίες ενημέρωσης καριέρας και στα προπαρασκευαστικά τμήματα της εκπαίδευσης, ενώ παράλληλα οι φοιτητές και οι απόφοιτοι μπορούν να επισκεφθούν το 'StartingOutGuide.org.uk'.
Όλοι οι εργοδότες που είναι καταγεγραμμένοι, έχουν δεσμευθεί να υποστηρίξουν το gay προσωπικό, χωρίς πολιτικές αποκλεισμού στο χώρο εργασίας.
Η Laura Doughty, αναπληρώτρια διευθύνων σύμβουλος του Stonewall, είπε: "Η προσέλκυση, ανάπτυξη και διατήρηση του πιο ικανού προσωπικού, είναι πολύ σημαντική για όλους τους εργοδότες που δουλεύουν με το Stonewall.
"Διαφημίζοντας θέσεις εργασίας στο αποκλειστικό μας site ή αναδεικνύοντας γιατί θα επέλεγε κανείς αυτούς τους εργοδότες, αυτοί οι εργοδότες μπορούν απευθείας να προσεγγίσουν τις λεσβίες, τους gay και αμφιφυλόφιλους ικανούς υπαλλήλους, οι οποίοι αναζητούν προϊσταμένους που πιστεύουν ότι οι άνθρωποι αποδίδουν καλύτερα, όταν είναι οι εαυτοί τους".