Ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του όνειρα και συναισθήματα. Ένας άνθρωπος που από μικρός αντιμετωπίζει διακρίσεις και ρατσισμό το μοναδικό που θα επιθυμεί θα είναι αυτό να σταματήσει, και να ζήσει σε μια διαφορετική κοινωνία που θα μπορέσει να εκφραστεί πιο ελευθέρα. Όταν ένα άτομο δέχεται διακρίσεις πέφτει συχνά σε κατάθλιψη, έχει τάσης αυτοκτονίας, και αισθάνεται άγχος και στενοχώρια. Ένας ομοφυλόφιλος θα αναρωτιόταν ποτέ θα μπορέσει και εκείνος να έχει την ελευθερία που έχουν και οι straightθα αναρωτιόταν πως θα συνεχίσει η ζωή του αν είναι μια ζωή κρυμμένος στην ντουλάπα, θα αναρωτιόταν αν θα μπορέσει να ζήσει και αυτός την χαρά της ζωής και το μοναδικό του όνειρο θα ήταν να δημιουργηθεί μια κοινωνία ανοιχτεί που θα τον δεχόταν για αυτό που είναι και που θα τον άφηνε να εκφράσει ελευθέρα την σεξουαλικότητα του όπως τόσοι άνθρωποι.

Ίσως να φώναζε ότι είναιgay σε όλο τον κόσμο (αν αυτό τον έκανε να νιώθει καλύτερα), μπορεί να το έκρυβε και να το κράταγε μέσα του (αν βέβαια άντεχε γιατί υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν), η μπορεί να το μοιραζόταν μόνο με τους φίλους του. Στην χειρότερη περίπτωση θα το έθαβε μέσα του και θα παρουσίαζε έναν ψεύτικο εαυτό. Με το να παρουσιάζεις όμως έναν ψεύτικο εαυτό δεν κερδίζεις τίποτα, μόνο χάνεις και συγκεκριμένα χάνεις την αντοχή σου, την αυτοπεποίθηση σου και το κουράγιο σου, δεν θα σε εκτιμήσει κανένας αν του λες ψέματα. Σκεφτείτε λοιπόν τις συνεπείς που έχει η παρουσιάσει ενός ψεύτικου εαυτού και καταλάβετε ότι αξίζει σε όλους μας να είμαστε ο εαυτό μας και ότι όλοι μας έχουμε το δικαίωμα να ζήσουμε τον ερώτα την αγάπη την συντροφικότητα. Σκέψου και τα παρακάτω "Ο άνθρωπος δεν χωρίζετε στις κατηγορίες gay,straight,bisexualΧωρίζεται σε καλός και κακός.

Αυτός που κρίνει ανάλογα με βάση τις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθένα είναι πραγματικά προβληματικός ...Τον άνθρωπο τον κρίνεις ανάλογα με τα έργα του. 

Ο κόσμος κατακρίνει έναν άνθρωπο που κάνει τη ζωή του. Πόσοι gay παντρεύονται καθημερινά για χατίρι των γονιών τους ενώ δε θέλουν και ζουν δυστυχισμένοι. Είναι καλύτερα να μεγαλώσεις παιδιά σε ένα ψεύτικο περιβάλλον?
Να ξαπλώνεις στο κρεβάτι με ένα άτομο που δεν νιώθεις τίποτα? Αυτό κ αν είναι άρρωστο .
Το φυσιολογικό είναι αυτό που λέει η καρδιά μας. Ο έρωτας είναι για όλους.
Τυχερός είναι όποιος τον ζήσει"


ΠΡΙΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ‘ΟΧΙ ΕΙΜΑΙ STRAIGHT’ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ.