Το 365gay.com, είναι μία από τις δημοφιλείς λοαδ ιστοσελίδες καθημερινής ειδησιογραφίας. Ξεκίνησε ως Καναδική πρωτοβουλία προς τα τέλη της δεκαετίας του '90. Με πιστούς αναγνώστες, κάποιους από τα πρώτα του βήματα, άλλους αργότερα, όταν έγινε μέρος του Logo Media το 2006, άλλους νεώτερους.

Όπως αναφέρει όμως η Jay Vanasco, που αρθρογραφούσε στο 365gay.com από τον Απρίλιο του 2007, τώρα πλέον φτάνει στο τέλος του, αφού η 30η Σεπτεμβρίου, θα είναι η τελευταία ημέρα λειτουργίας του. Το Logo, αποφάσισε να αναδιατάξει την ονλάιν στρατηγική του και έτσι ο ιστότοπος θα κλείσει. 

Στο σημείωμά της η Jay Vanasco, ευχαριστεί (εκ μέρους του 365gay) όλους τους συντάκτες, παλαιότερους ή και νεότερους, του ιστότοπου, ανάμεσά τους τούς Herman Chan, Joe Kort, Steven Petrow, John Culhane, Lisa Neff, John Corvino, Ali Davis, Wayne Besen

Το Logo ήταν ένα φιλόξενο "σπίτι" για το 365gay, για πολύ χρόνο, όπως συμπληρώνει, ενώ τόσο η ίδια, όσο και άλλοι συντάκτες θα συμμετέχουν στο μέλλον σε άλλες ιστοσελίδες λοαδ ενημέρωσης.