Ο Jonathan De Falco ήταν σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα μαθαινόταν. Για αυτό το λόγο, στα 26 του, επτά μήνες μετά τη σύνταξη του από τα γήπεδα και τους Racing Malines (3η κατηγορία) αποκάλυψε ότι είχε γίνει ηθοποιός πορνό ταινιών.
Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα  «De Nieuwsblad» μια φλαμανδική εφημερίδα των Βρυξελλών μίλησε για όλα.  «Τα πάντα έγιναν πολύ γρήγορα, δεν περίμενα τόσο γρήγορα την επιτυχία», δήλωσε ο άνθρωπος που αρκετοί πλέον γνωρίζουν με το καλλιτεχνικό Stany Falcone. «Το πορνό είναι επιλογή. Δεν θα το κάνω για μια ζωή αλλά το απολαμβάνω για όσο μπορώ». Παραδέχεται ότι η νέα του καριέρα του αρέσει και ότι του αρέσει να ζει «κάτω από τα φώτα» και ότι έχει συμμετάσχει συχνά σε striptease shows.
O De Falco προσθέτει ότι κανείς, τόσο στα αποδυτήρια ή στα γήπεδα δεν είχε καταλάβει ότι είναι bisexual. «Καλύτερα. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου δεν είναι ακόμα έτοιμος για ποδοσφαιριστές ανοιχτά gay», δηλώνει ο νεαρός φλαμανδός. «Σέβομαι τις επιλογές του κάθε ανθρώπου. Ελπίζω μόνο να σέβονται οι υπόλοιοι και τις δικές μου.»


Στο antivirus που κυκλοφορεί διαβάστε τη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό μας, όταν ήρθε στην Αθήνα για εμφανίσεις στο FCUK.