Μία οικογένεια στην Ινδονησία ματαίωσε το γάμο της κόρης όταν διαπίστωσε ότι ο γαμπρός ήταν γυναίκα, ευτυχώς όμως την τελευταία στιγμή την κατάσταση έσωσε ο πρώην αγαπημένος της νύφης ο οποίος την παντρεύτηκε. 

Μέλη της οικογενείας και φίλοι είχαν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν την ισλαμική τελετή στη δυτική Ιάβα αλλά ο γαμπρός δεν είχε καλέσει τους συγγενείς του, γεγονός που κίνησε τις υποψίες των συγγενών της νύφης. 

Τις υποψίες ενέτεινε το γεγονός ότι ο "Ρίο" δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Jakarta Globe. 

"Οι υποψίες έγιναν εντονότερες καθώς η βαριά φωνή του γαμπρού ξαφνικά έγινε γυναικεία," είπε στην εφημερίδα ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, Κρισνάντι, προσθέτοντας ότι ο γαμπρός είχε ανδρικό σωματότυπο και είχε γνωρίσει την νύφη, Νουράινι, πριν από επτά μήνες. 

"Η οικογένεια τελικά βρήκε τον Κίμαν, τον πρώην αγαπημένο της νύφης, για να την παντρευτεί ώστε να μην εκτεθούν στους προσκεκλημένους τους," είπε ο Κρισνάντι. 

Η ομοφυλοφιλία δεν είναι παράνομη στη χώρα αυτή με το μεγαλύτερο ποσοστό μουσουλμάνων, ωστόσο δεν επιτρέπονται οι γάμοι μεταξύ ανθρώπων του ιδίου φύλου.