Οι γονείς του Jamey Rodemeyer παροτρύνουν τις άλλες οικογένειες να κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν έφηβους οι οποίοι είναι θύματα bullying.
10 ημέρες μετά την αυτοκτονία του γιού τους η Tracy και ο Tim Rodemeyer μιλώντας στην Ann Curry του MSNBC’s TODAY programme, αποκάλυψαν οτι το bullying συνεχίστηκε και μετά τον θάνατο του Jamey.
Μια από τις επόμενες μέρες η κόρη μας πήγε στο χορό του σχολείου – θεωρήσαμε πως θα ήταν καλό να είναι μαζί με τις φίλες της κάπου όμορφα- και πέρναγε υπέροχα όταν έβαλαν ένα τραγούδι της Lady Gaga. Όλοι άρχισαν να τραγουδούν στη μνήμη του Jamey αλλά οι γνωστοί bullies άρχισαν να τραγουδάνε στίχους όπως ‘είσαι καλύτερος νεκρός, χαιρόμαστε που είσαι νεκρός’ κτλ. Η κόρη μας γύρισε σπίτι χάλια.
Δήλωσαν επίσης πως ήξεραν ότι ήταν θύμα bullying μικρότερος, αλλά δεν τους είπε ότι το πρόβλημα συνεχίστηκε και στο Λύκειο. “To μήνυμά μας σε άλλους γονείς είναι να βοηθήσουν τα παιδιά τους να τους μιλήσουν ή να τους δώσουν διέξοδο με το να λάβουν τη βοήθεια που χρειάζονται.”
“Εμείς προσπαθήσαμε με τον jamey, αλλά δεν τα καταφέραμε όσο θα έπρεπε”