Θυμήσου:
Αυτά τα παιχνιδάκια δεν τα μοιραζόμαστε. Αν τα μοιράζεσαι  μπορούν πολύ εύκολα να μεταδώσουν και τον hiv και τα άλλα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.

Αν θες οπωσδήποτε να τα μοιραστείς, κάλυψε τα με ένα προφυλακτικό και άλλαζε το προφυλακτικό  ή πλύνε τα με ζεστό νερό και σαπούνι κάθε φορά που το παιχνιδάκι αλλάζει και πρωκτό. Μια άλλη λύση είναι να τα καλύψεις με πολλά προφυλακτικά  και κάθε φορά που το παιχνίδι αλλάζει κάτοχο να αφαιρείς και ένα προφυλακτικό. Φρόντισε να μην σου γλιστρήσει το προφυλακτικό, καλύπτοντας όλο το παιχνίδι με το προφυλακτικό και κρατώντας το έτσι ώστε να συγκρατείς συγχρόνως και το προφυλακτικό. Με λίγη εξάσκηση θα τα καταφέρεις πολύ καλά.


Το μεγαλύτερο δεν σημαίνει και το καλύτερο. Έτσι και αλλιώς το σημείο που μπορείς να νοιώσεις ηδονή ή οτιδήποτε άλλο, είναι τα πέντε πρώτα εκατοστά του πρωκτού σου. Το ορθό σου δεν έχει νευρικές απολήξεις και μπορείς εύκολα να τραυματίσεις το έντερο σου χωρίς να το καταλάβεις.
Χρησιμοποίησε άφθονο υδατοδιαλιτό λιπαντικό με αυτά τα παιχνίδια
.

Μπουκάλια και ζαρζαβατικά
Αν βάλεις ή αφήσεις να βάλουν μπουκάλι στον πρωκτό σου από την ανοιχτή άκρη, υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί κενό αέρος και να σφηνώσει. Μην το τραβήξεις με δύναμη! Μπορεί να τραβήξεις έξω μαζί με το μπουκάλι και όλο το έντερο σου. Ο μόνος τρόπος είναι να πας οπωσδήποτε σε κάποιο νοσοκομείο για να στο βγάλουν, κάνοντας σου μια μυοχαλαρωτική ένεση.

Αν το γυαλί είναι λεπτό μπορεί να σπάσει μέσα σου, οπότε τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα και θα χρειαστείς εγχείρηση για να σου αφαιρέσουν όλα τα κομμάτια.

Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις φρούτα π.χ. μπανάνες ή λαχανικά π.χ. αγγούρι, κολοκυθάκι, μελιτζάνα, να θυμάσαι ότι τα περισσότερα από αυτά είναι ψεκασμένα με φυτοφάρμακα και μπορεί να σου δημιουργήσουν διάφορους ερεθισμούς στο έντερο σου. Καλύτερα να τα πλύνεις καλά προηγουμένως ή να τα καλύψεις με ένα προφυλακτικό. Μην τα σπρώξεις πολύ βαθιά γιατί μπορούν εύκολα να σου γλιστρήσουν.

Θυμήσου:
-Αντικείμενα με αιχμηρές άκρες μπορεί να τραυματίσουν πολύ σοβαρά το έντερο σου.
-Σε αντικείμενα με αποσπώμενα εξαρτήματα, υπάρχει κίνδυνος να γλιστρήσει το εξάρτημα και να μείνει μέσα σου.
-Αντικείμενα, κεριά, δονητές, νίλντο κ.λπ. που δεν έχουν πλατιά βάση ώστε να τα συγκρατεί, υπάρχει περίπτωση να γλιστρήσουν μέσα  σου.
-Τα ξύλινα αντικείμενα έχουν σκλήθρες που μπορούν να τραυματίσουν πολύ εύκολα το έντερο σου και να δημιουργήσουν πληγές ή  ακόμα να σκαλώσουν μέσα σου.




    Γλίστρησε !
    • Προσπάθησε να χαλαρώσεις όσο γίνεται.
    • Μη βιάζεσαι.
    • Χρησιμοποίησε αρκετό λιπαντικό.
    • Προσπάθησε να σφιχτείς όπως όταν πας τουαλέτα.
    • Ενέπνεε βαθιά για να μένει ο σφικτήρας σου χαλαρός.
    • Αν το αντικείμενο παραμένεί για πάνω από μια ώρα μέσα σου,  καλύτερα να ζητήσεις ιατρική βοήθεια
    • Αν έχεις αιμορραγία ή πόνο πήγαινε σε κάποιο νοσοκομείο ή ζήτησε τη βοήθεια ενός γιατρού.
    • Σκέψου ότι δεν θα είσαι  ο πρώτος που του συμβαίνει κάτι τέτοιο και οι άνθρωποι στο νοσοκομείο είναι για να σε βοηθήσουν και όχι για να σε κοροϊδέψουν. Εξάλλου έχουν συναντήσει διάφορες περίεργες καταστάσεις στην ζωή τους και είναι συνηθισμένοι!