Στις 28 Αυγούστου ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 3ο κατά σειρά XLSIOR FESTIVAL που εξέπληξε τους πάντες με την εντυπωσιακή συμμετοχή του κοινού.

5 events, όλα sold out και με τους fans να συνωστίζονται για τα εισιτήρια στις εισόδους, το μεγαλύτερο ποσοστό των fans του XLSIOR FESTIVAL είχε ταξιδέψει από όλες τις μεριές της γης για να απολαύσει το πρώτο πετυχημένο gay dance Festival της Ελλάδας, και με ξεχωριστό προσκεκλημένο τον George Michael που δήλωσε ενθουσιασμένος από το Festival και την διοργάνωση.




Δύσκολο να ξεχωρίσουμε την κορυφαία στιγμή του XLSIOR, σίγουρα όμως η εμφάνιση της REBEKA BROWN και του παγκόσμια κορυφαίου DJ Peter Rauhofer ανήκουν στα Highlights του Festival, όπως και ο μεγάλος ενθουσιασμός του κοινου για τους 2 Έλληνες DJ , GSP (Γιωργος Σπιλιόπουλος) και NICKA (Νικος Αναγνωστοπουλος) που αναμένεται να μεσουρανήσουν στα πιο γνωστά club του κόσμου Μέτα από την επιτυχία τους και την έκδηλη αγάπη του κοινού μέσα στο FESTIVAL.
ΤΟ XLSIOR FESTIVAL αποτελεί το <> στην παγκόσμια gay σκηνή που βοήθησε και φέτος σημαντικά τον διεθνή τουρισμό της Μυκόνου, όπου για τις 5 ήμερες του Festival δεν υπήρχε δωμάτιο ελεύθερο σε κανένα Ξενοδοχείο, εστιατόρια και bar όλα γεμάτα σε μια όμορφη, εορταστική ατμόσφαιρα party με μουσική και θέαμα.
Το μέλλον προμηνύεται ακόμα πιο δυναμικό αφού ήδη πολλοί το παρομοιάζουν με το CIRCUIT FESTIVAL της Βαρκελώνης που κάθε χρόνο προσελκύει πάνω από 30.000 τουρίστες.
Η ομάδα της lifezone events διαβεβαιώνει ότι το 2012 το XLSIOR FESTIVAL θα είναι ακόμα καλύτερο και μεγαλύτερο με πολλές απρόβλεπτες εκπλήξεις !!
Οι κρατήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει.