Ένας 24χρονος άντρας σόκαρε το ιατρικό προσωπικό όταν ανέφερε στην επίσκεψή του στα έκτακτα περιστατικά του νοσοκομείου ενημερώνοντας τους γιατρούς ότι βρίσκεται στη διαδικασία επαναπροσδιορισμού φύλου και τώρα είναι έγκυος, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Yedioth Ahronoth.
Ο άντρας αυτός που το βιολογικό του φύλο είναι γυναικείο, είναι ο πρώτος διεμφυλικός άντρας στο Ισραήλ που είναι έγκυος. Είναι παντρεμένος με άντρα και βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης του.
«Όλοι σοκαρίστηκαν», λέει ένας νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο που ήταν εκείνη την ώρα στα έκτακτα περιστατικά. «Είχε εμφάνιση άντρα από κάθε άποψη και επέμενε το ιατρικό προσωπικό να του απευθύνουν τον λόγο ως άντρα».


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τη εφημερίδας, ο άντρας αυτός, που ζήτησε να μην αποκαλυφθούν τα στοιχεία του, παίρνει αντρικές ορμόνες, ενώ τρία χρόνια πριν έκανε επέμβαση αφαίρεσης στήθους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ωστόσο, επέλεξε να μην κάνει κάποια επέμβαση στα γεννητικά του όργανα.Φίλοι του, αναφέρουν ότι συχνά προσφέρει εθελοντικά την βοήθειά του σε έφηβους που βρίσκονται σε σύγχυση σχετικά με τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή την ταυτότητα φύλου τους.

Μετά τις ιατρικές εξετάσεις, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ οι γιατροί αναφέρουν ότι η εγκυμοσύνη του προχωράει χωρίς κανένα πρόβλημα.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις, όπως αναφέρει η εφημερίδα, το ποσοστό των γυναικών που κάνουν μετάβαση προς άντρες είναι 1 στους 400.000.