Ομοφοβική προβοκάτσια από φασιστοειδή (ή κακόγουστη φάρσα)
του Λύο Καλοβυρνά (από το 10%)
muslimΤο τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί μια φήμη ότι μια μουσουλμανική ομάδα εδώ στην Αθήνα εναντιώνεται σφόδρα στο ότι ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, έθεσε το Athens Pride υπό την αιγίδα του δήμου και για το λόγο αυτό απειλεί με αντίποινα που φτάνουν έως το φόνο.
Η φήμη αυτή δεν είναι παρά μια κακόγουστη φάρσα, η οποία δυστυχώς αναπαράχθηκε από μερίδα των ΜΜΕ. Αυτό δεν πρέπει να μας εκπλήσσει, καθώς ως είδηση προσφέρει και αίμα (Μουσουλμάνους) και σπέρμα (αδερφές), συνδυάζοντας τις φοβίες και προκαταλήψεις των δημοσιογραφίσκων.
Η φήμη θέλει την υποτιθέμενη οργάνωση «Αντεξουσιαστών Μουσουλμάνων Αδερφών Νοσοκόμων» (ΑΜΑΝ) να δηλώνει ότι «Ο κύριος Καμίνης δίνει ρεσιτάλ ρατσισμού και ξενοφοβίας αφού δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι σε αυτή την πόλη δεν ζουν πλέον μόνο όμοιοι του αλλά είμαστε και εμείς, οι οικονομικοί μετανάστες και μετανάστριες του Ισλάμ. Θα έπρεπε λοιπόν να σεβαστεί τα δικά μας ήθη και έθιμα που τιμωρούν την ομοφυλοφιλία με θάνατο και η εκδήλωση της σε δημόσιο χώρο απαγορεύεται αυστηρά στις πατρίδες μας.
Η απόφαση του να μας υποχρεώσει να γίνουμε μάρτυρες αυτού του αμαρτωλού, βλάσφημου θεάματος είναι φασιστική, ισλαμοφοβική και δείχνει έλλειψη σεβασμού απέναντι στο Ισλάμ και την μουσουλμανική μειονότητα.
Καλούμε τον δήμαρχο Καμίνη να σταματήσει αυτό το ρατσιστικό αίσχος. Εάν κρίνει ότι αυτό θα περιόριζε τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, υπάρχει και η άλλη λύση: Να τους αφήσει να παρελάσουν ώστε να ασκήσουν το δικαίωμα τους και μετά να αφήσει και εμάς να τους σκοτώσουμε, σύμφωνα με τα ήθη και τα έθιμα μας. Οποιαδήποτε άλλη πράξη του θα δείξει το έλλειμμα σεβασμού που έχει για τους μετανάστες.»
Θα μπορούσαμε να το δούμε ως χαζό αστειάκι, αλλά σε μια χώρα όπου ο ρατσισμός και η ξενοφοβία έχουν γίνει πλέον ενδημικά φαινόμενα και παρατηρούμε ήδη βία και φόνους μεταναστών, τέτοια «αστειάκια» είναι εγκληματικά ανεύθυνα, καθώς ρίχνουν νερό στο μύλο των «προστατών» της «ελληνικότητας», όπως ο γλυκούλης καραδημοκράτης Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος φυσικά αναπαρήγαγε την ανυπόστατη φήμη, με χαιρεκακία για τα «αγαθά του πολυπολιτισμού».
Μπορεί πράγματι σε κάποια παράλληλη διάσταση να υπάρχουν φίλτατες αντεξουσιάστριες μουσουλμάνες αδελφές νοσοκόμες. Δυστυχώς είναι σίγουρο ότι υπάρχουν «καθαρόαιμα» ελληνικά μπουμπούκια, που οδηγούν τη χώρα μας στον φασισμό, με ό,τι σημαίνει αυτό και για τους μουσουλμάνους Έλληνες και για τους γκέι.